Coaching zorg je meer voor een veel betere balans tussen succes, geluk en vrijheid. Coaching zorg je voor meer focus en mentale conditie voor rust en betere prestaties

COACHING

Stap voor stap lopen we door het proces heen om jou coachingspraktijk start klaar te krijgen inclusief website, marketing en klanten.

DOELEN EN RESULTAAT

Zit je hoofd vol met ideeën waardoor je doelen niet meer helder hebt. Ik help je om je doelen helder te krijgen met resultaat.

MOTIVATIE

Website bouwen niet aan jou besteed. Moeite met ondernemingsplan. Hoe kom ik aan klanten. Ik kan je compleet ontzorgen.

Een NLP Practitioner is uniek. Je maakt je communicatie effectiever en doeltreffender waardoor je gemakkelijker een band krijgt met anderen. Je bent met NLP zelfverzekerder en overtuigender in conversaties. Je leert de gebruiksaaanwijzing van je brein kennen waarmee je direkt je gedachten en emoties in controle krijgt. Daarom staat in onze NLP opleidingen communicatie, NLP coaching en persoonlijke effectiviteit centraal.

Wanneer je bij ons leert, ben je in staat om NLP te gebruiken op het gebied van werk, je onderneming en persoonlijke coaching. Ook educatieve coaching, hypnotherapie, relatie-coaching en het veranderen van je persoonlijkheid. Je leert jezelf en anderen beter begrijpen en krijgt cruciale inzichten waardoor je gemakkelijker omgaat met anderen. Je ontdekt meer betekenis in je leven waardoor je zingeving groeit. 

Wat leer ik?

Ondernemersplan

We lopen stap voor stap door het proces heen om je onderneming zakelijk in te richten. Zoals inschrijven KvK, een marketingplan, hoe stel ik een e-mail funnel op en hoe verkoop ik mijn diensten middels een salesfunnel. Wat zijn funnels? Hoe kom ik aan klanten en wat is mijn verdien model. Ik kan toch niet veel vragen wnat ik heb weinig tot geen ervaring. Dat ga je allemaal leren.

Doelen

Met het opzetten van een bedrijf en coachingspraktijk komt er veel op je af. Zoveel zaken waaraan je moet denken. Hierdoor kan het even te veel wordenin je hoofd. Doelen stellen, prioriteiten stellen en je doel halen. We maken een roadmap van je doelen en zorgen ervoor dat deze worden gehaald.

Jouw website

Hoe moet ik een website maken. Dat kan een uitdaging zijn. Welke teksten zet ik op mijn pagina. Wij leren je een sales pagina te maken om meer klanten via jou website te krijgen. Welke logo en welke kleuren passen bij jou. Dat gaan wij samen met jou duidelijk krijgen.

Blokkades

Je hebt  zoveel ideeën. Je hebt al veel ondernomen en gedaan. Toch heb je het gevoel dat je niet verder komt. Dat je stil valt of dat je een blokkade hebt waardoor je niet verder komt. Die gaan we samen verhelpen.

Wat heb ik na de business coaching?

✅ je hebt een ondernemingsplan

✅ je hebt een website voor meer bereik aan je cliënten

✅ je weet hoe je een coachingspraktijk opzet

✅ je weet hoe je jouw praktijk kunt laten groeien

✅ je weet wat marketing en acquisitie is voor een succesvolle praktijk

✅ je hebt meer zelfvertrouwen om cliënten kunt helpen

✅ je gaat doelen halen en je gelukkiger voelen

✅ je bent mentaal en fysiek in top conditie

Locatie en Prijzen

Brons

3 coaching sessies
499
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3

Zilver

6 coaching sessies
899
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3

Goud

9 coaching sessies
1299
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3