Onze werkwijze

Wie de ‘over ons’-pagina van onze website aanklikt, wil natuurlijk weten wat wij precies doen. Simpel, het NLPVisie Instituut biedt business coaching, trainingen en coachingen trajecten aan met één overkoepelend thema: de klant op werkvlak weerbaarder maken voor de toekomst.

  • Business Coaching voor therapeuten en NLP coaches
  • Trainingen voor professionals.

Wij geven business coaching en trainingen. Bij ons is éénduidig belangrijk dat de klant zakelijk de volgende stap kan zetten. We maken met zijn allen de wereld een stukje beter door elkaar te helpen, te ondersteunen en samen te werken. Dus stap in en maak je klaar voor de reis! WANT daar staat NLPVisie Instituut voor. NLPVisie Instituut maakt gebruik van twee speerpunten:

1. Coaching voor (startende) therapeuten en coaches.
2. Coaching om obstakels om te zetten in uitdagingen.

Zo bieden wij business coaching aan met alle nodige tools die nodig zijn voor het slagen in onderneming. Zijn er blokkades die niet de beste versie van jezelf naar boven haalt? Met de 1 op 1 coaching sessies zullen we jou tot meer focus en kracht coachen voor meer voldoening. Via ons coaching en opleiding traject krijgen ondernemers op maat gemaakte begeleiding om jou persoonlijk op weg te helpen.

Wie is Rob Lentjes?


Rob is oprichter en eigenaar van NLPVisie Instituut. Hij is een eerlijke en gedreven business coach. Heeft ervaring in het behalen van doelen en resultaat.