PRODUCTEN

A.H.H. Methode

 Als de dingen niet goed gaan, is dat stresserend. Je voelt je angstig,je bent niet gefocust en je krijgt dingen niet voor elkaar.

Dat moet je veranderen. Maar hoe?

NLPVisie helpt u uw vaardigheden op te bouwen, om te gaan met de dingen
die het leven u toewerpt en u te concentreren op wat het belangrijkst is. Het is gemakkelijk te doen alles wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding.

NLP  werknemers  op de werkvloer

Efficiënt denken en communiceren leid tot meer resultaat. Geen werkstress maar plezier. Je doelen halen met resultaat door middel van NLP. Dat is geld besparen.

NLP cursussen in online academie

Online NLP cursussen kun je volgen in onse online academy. Studeren je eigen tempo en eigen tijd. Van persoonlijke ontwikkeling tot aan workshops over persoonlijk leiderschap.

Rob is een integer persoon waar ik op een plezierige manier heb van geleerd
Karel Westenbroek
Ondernemer
Wat een geweldige energie heeft Rob! Veel gelachen om zijn gekke filmpjes.
Cindy van der Pol
Coach
De tijdsmanagement en doelen training hebben me zeker geholpen. Bedankt Rob.
Sander Vorstenbosch
Student
Ik kan Rob zeker aanbevelen. Ben in balans en heb geen stress meer. Dank je wel.
Esther Jansen
Kapster

NLP Coach & Trainer

In 2017 ben ik begonnen aan een opleiding tot hypnotherapeut. Waanzinnige ervaringen opgedaan en veel geleerd. In 2019 begonnen met diverse NLP opleidingen omdat daar mijn meeste energie en interesse ligt. Inmiddels diverse certificaten gehaald en in opleiding tot NLP trainer. Want tenslotte mensen helpen en iets leren dat vindt ik het leukst om te doen.
 
Als NLP coach / trainer  geef ik je handvatten voor een betere persoonlijk leiderschap.
Met al mijn kennis en ervaring, ook uit levenservaringen coach ik cliënten en geef ik les aan mensen, coaches en therapeuten. Wat waanzinnig leuk om te doen. Daarom heb ik ook een online leer academie opgericht om zoveel mogelijk mensen te helpen in hun groei, hoe mooi is dat.

 

Daardoor heb ik de A.H.H. Methode bedacht. Een combinatie tussen NLP technieken en cognitieve therapie om je balans weer terug te vinden als je wordt opzogen door tijd, doelen en verwachtingen.

Didam, Gelderland
06 - 38 200 123
info@nlpvisie.nl