Skip to content Skip to footer

over E-coaching

Er komt vanuit onze klanten steeds meer de vraag naar Whatsapp coaching. Het wordt als prettig ervaren om direct ondersteuning te krijgen op het moment dat er iets speelt of als extra hulp nodig is of als motivatie tussen de online sessies door.

Heb je even geen behoefte aan een coachingstraject, maar wil je wel even dat er met je meegedacht wordt of speelt er wat anders wat je wilt delen? Dan is WhatsApp coaching iets voor jou!

Voel je niet langer alleen en eenzaam, Everybody Matters is er voor iedereen! Wat vooral aantrekkelijk is, Whatsapp begeleiding is laagdrempelig en toegankelijk.

Hoe werkt
E-coaching?

«Behold the magic meaning of the cards! These are my tarot readings for you!»

Begeleiding via Whatsapp is vooral makkelijk. Het werkt als volgt, we wisselen elkaars telefoonnummer uit en kunnen via Whatsapp elkaar spraak en/of tekstberichten sturen. Je kunt alles vragen waar je tegen aanloopt. Zodra je een berichtje hebt gestuurd, antwoord ik zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen een dag. Mocht ik enige tijd niets van je horen, dan kan het zijn dat ik contact met jou opneem uit bezorgdheid, interesse of om te vragen hoe het met je gaat.

We bieden week, maand, half en jaar Whatsapp-hulp aan.

Heb je vragen
Neem contact op

Weet je niet zeker of WhatsApp-ondersteuning bij je past, stuur dan gerust een berichtje. We overleggen samen wat bij je past en wat goed voelt.

Neem gerust contact op hier

ThemeREX © 2024. All rights reserved.